Onze werkwijze

Wandafwerking

Papier- en vinylbehang
Geef uw interieur een prachtige upgrade met onze professionele behangwerkdiensten! Naast het creëren van een stijlvolle uitstraling, biedt behangwerk ook de mogelijkheid om scheuren en oneffenheden in de wanden te verbergen en te beperken. Bij ons heeft u volledige vrijheid in de keuze van het behang. U kunt ervoor kiezen om zelf behang uit te zoeken of ons team het behang voor u te laten verzorgen. Wij staan klaar om u deskundig advies te geven en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Glasvliesweefsel
Ontdek de veelzijdige voordelen van glasvliesweefsel bij onze schilderdiensten! Dit sterke materiaal camoufleert oneffenheden, beschermt tegen scheuren en biedt brandvertraging. Wij zorgen voor een perfecte plaatsing en afwerking, terwijl we u adviseren over texturen en patronen. Of het nu een renovatie of nieuwbouwproject is, laat ons uw muren transformeren met duurzaam glasvliesweefsel.
Sauswerk
Met sauswerk creëren we een strakke en egale afwerking op uw muren, waardoor oneffenheden worden verborgen en uw interieur direct een frisse en verzorgde uitstraling krijgt. Wij zorgen voor zorgvuldige voorbereiding, nauwkeurige verfaanbreng en duurzame resultaten. Sauswerk biedt personalisatiemogelijkheden met diverse kleuren en verfsoorten, terwijl het tevens bescherming biedt tegen vuil en slijtage.

Neem contact met ons op

Openingstijden

Doordeweeks: 8:00 – 18:00 uur

Email

info@schildersbedrijfvansoest.nl